Wanneer:
18 november 2021 @ 12:00 – 14:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2021-11-18T12:00:00+01:00
2021-11-18T14:00:00+01:00
Waar:
Peer!
Maanlander 14A
Amersfoort
Kosten:
6
Contact:
(gecanceld) WEEK VD ONDERNEMER - Netwerklunch + een financieelplan waar je wél blij van wordt @ Peer!

In de WEEK VAN DE ONDERNEMER (15-18 november)

Dagelijks een netwerklunch waarbij ontmoeten centraal staat met daarna een kennissessie om je ondernemersvaardigheden te verbeteren. (op 1,5 meter). Aangeboden door @Peer! ism OndernemersHart in Amersfoort.
  • DO 18 NOV – een (financieel) plan waar je wél blij van wordt – Judith van Barlingen 

Jaarplannen, omzetdoelen; zeker zo aan het eind van het jaar is het weer een hot item.Je weet ergens ook wel dat een plan best handig is. Dat het richting geeft aan wat je doet. Dat het je helpt om de resultaten te halen die voor jou belangrijk zijn. In de praktijk belandt een plan vaak ergens in een la. Of merk je dat je wel enthousiast van start gaat maar niet blij bent met de resultaten. Of je begint er niet eens aan. In deze kennissessie laat Judith van Barlingen zien hoe een financieel plan waar je wél blij van wordt eruit ziet. Een plan waar je wel met plezier mee aan de slag gaat.

Een tip van de sluier: een goed financieel plan gaat niet over geld. Het gaat over waarde(n). Over hoe jij wil leven en ondernemen, wat belangrijk is voor jou en over de impact die jij wil hebben.

Judith van Barlingen is financieel ondernemerscoach en haar visie is dat waarde over meer dan alleen geld gaat. Met haar bedrijf ‘Cijfers met Betekenis’ helpt ze bewuste, eigenwijze zzp-ers om grip op hun cijfers te krijgen, zodat ze een financieel gezond bedrijf neer kunnen zetten waar zij blij van worden.

Programma
12.00 binnenkomst, netwerken en uitleg over werken bij Peer!
12.30 aan tafel
13.00 kennissessie
14.00 einde
Je bent welkom om ervoor en erna te werken bij Peer!. Boek je werkplek online via peer033.nl.
Aanmelden
Stuur een e-mail naar boekingen@peer033.nl en geef hierbij aan welke sessie je wilt bijwonen. Je kunt bij aankomst per pin betalen (6 euro voor de lunch)