Je kunt op de website van OndernemersHart in Amersfoort ook zelf berichten plaatsen. Dit doe je vanaf jouw profielpagina (ga naar ‘Onze leden’ en klik op jouw naam). Onderaan de pagina vind je een formulier waarmee je berichten zoals een blog, vlog of e-book kunt plaatsen. 

Wees creatief en deel jouw kennis, blog, vlog of e-book met je collega’s! Er zijn een aantal dingen om rekening mee te houden:

 • Voeg tags toe: dit zijn onderwerpen die de inhoud van jouw bericht  weergeven. Met deze tags kunnen bezoekers makkelijker zoeken naar bepaalde onderwerpen, maar ook naar alle berichten die jij geschreven hebt. Voeg dus ook altijd jouw naam toe als tag. Je kunt zien welke tags veel gebruikt worden wanneer je een bericht aanklikt; aan de rechterkant zie je dan een zogenaamde ‘tagwolk’.
 • Stuur de lezer naar jouw website. Dit kan op 2 manieren:
  • Plaats het gehele artikel of e-book toevoegen, met onderaan een vermelding (met link) van jouw website.
  • Nog beter is het om uitsluitend 1 of 2 alinea’s te plaatsen met een “LEES MEER“-knop, welke doorverwijst naar het volledige artikel of e-book op jouw website.
 • Je kunt aan je bericht een afbeelding toevoegen. De afbeelding mag niet breder of hoger zijn dan 1500px! Je kunt op 2 manieren een afbeelding toevoegen:
  1. door de knop ‘Media toevoegen’ bovenaan het formulier,
  2. of door onder het formulier een bestand te selecteren via de knop ‘Bestand kiezen’. Deze afbeelding wordt automatisch als ‘uitgelichte afbeelding‘ ingesteld en is deze zichtbaar in de Bibliotheek.