Dromen op koers (sloepvaart)

Datum/Tijd
Date(s) - 20/09/2019
09:30 - 13:30

Locatie
Sloepverhuur Vathorst

Categorieën


Droom het, durf het, doe het!

Ja, ik doe het!

 

Wanneer je aan het einde van onze bootreis uitstapt, beschik je over een pot vol mogelijkheden. die je kunt gebruiken om jouw koers uit te stippelen.

Op de sloep ontmoeten we anderen zoals jij. Ook zij hebben dromen, wensen. Ook zij durven (nog) niet of weten (nog) niet hoe. Daar waar jij hindernissen ziet, zien anderen vaak mogelijkheden. Door hardop te dromen, helpen we elkaar verder.

Droom jij?

 • over een verandering of switch in jouw werkend bestaan?
 • over (eindelijk) voor jezelf beginnen
 • over het inzetten van jouw talenten
 • over maatschappelijk impact hebben
 • over zelf (genoeg) inkomsten genereren
 • over regiseur zijn van privé/werk balans

Denk jij?

 • Kan ik dat wel?
 • Hoe ga ik dat doen?
 • Wat als …

Durf jij?

 • hardop te dromen
 • en met anderen hierover te praten

Durf jij jouw dromen in daden om te zetten?

Ja, ik doe het!

 

Praktische zaken:
De organisatie zorgt voor een hapje en drankje. Mochten er dieetwensen zijn, dan graag hierover even contact met ons opnemen. We hebben onze tijd op de sloep hard nodig. Daarom vertrekken we ook klokslag 10:00 uur. Vooraf, tussen 9:40 en 9:55 uur kun je je aanmelden en is er een kleine instructie.

De sloep heeft geen overkapping. Bij stralende zon, maar ook bij minder weer varen we uit. Wees voorbereid: Denk bijvoorbeeld aan een jas/vest, zonnebrand, een hoed, paraplu of regenkleding Bij onweer kunnen we niet uitvaren. Als alternatief bieden we deze training aan op een binnenlocatie. Dit wordt dan tijdig met de deelnemers gecommuniceerd.

Onze thuishaven:
Sloepverhuur Vathorst (Durgerdamhaven 8, 3826 BR Amersfoort )

Onze sloep:
De Boerenzwaluw is een stoere, comfortabele en ambachtelijk door Wiersma Yachting gebouwde sloep van maar liefst 7 meter. De sloep is uitgerust met een krachtige watergekoelde elektromotor en wordt bestuurd middels een stuurwiel. De sloep biedt plaats aan 10-12 personen.

Organisatie:
De stichting Startershub.nl (in oprichting) is een initiatief van zelfstandige ondernemers uit verschillende branches o.l.v. Joyce Hardeman, Marian Connotte en Willeke Vernéde . Wat ons allen bindt is eenzelfde missie.

Wij willen dagdromers (over ondernemerschap) helpen in hun onderzoek of ondernemerschap bij hen past. En de prille ondernemer (net gestart) willen wij helpen in zijn of haar eerste stappen naar succesvol ondernemerschap. Daarom organiseren wij activiteiten en workshops out of the box: groeien en leren op een onorthodoxe wijze en in cocreatie.

StartersHUB nl biedt daarom vooralsnog(? ): 80 jaar werkervaring 7.400 contacten en 300% inzet om jou te helpen.

 

Droom het, durf het, doe het!