CLINIC: Jouw onderscheidend vermogen

Datum/Tijd
Date(s) - 29/09/2020
09:00 - 13:00

Categorieën


Dit is een clinic voor zelfstandige ondernemers die loyale klanten willen aantrekken. Dus klanten die:

 1. bij hen passen

 2. bij hen willen blijven

Aanmelden

 • Waarom kopen klanten bij mij en niet bij een ander?

 • Ik wil klanten aantrekken die bij mij passen en bij mij blijven

Je kunt aan iedereen in je omgeving uitleggen wat je doet. Welke oplossingen je biedt en voor wie. Maar weet je wel waarom je het doet, wat jouw ‘why’ is?

Na afloop van deze clinic:

 • heb je jouw “waarom” helder voor ogen
 • heb je een solide basis om de juiste bij jou passende keuzes te maken in je ondernemerschap.
 • snap je waarom mensen “bij jou willen horen”
 • weet je wanneer je authentiek bent

Met jouw hoe en wat kun je hooguit herhaal aankopen realiseren. Deze klanten kopen wat ze nodig hebben. Met jouw waarom creëer je loyale klanten. Zij vertrouwen je, ook als het wat minder gaat, omdat ze geloven in wat jij gelooft.

Anders gezegd:

Wat maakt jou anders dan …? Als je een uniek onderscheidend vermogen hebt wat bij jou past, trek je klanten aan die bij jou passen. En dat zit niet in wat je doet en zelfs niet in het unieke in je aanbod,maar in waarom je doet wat je doet.

Je weet, iets verkopen aan bestaande klanten of aan klanten die naar je toe komen op aanraden van derden is veel goedkoper dan telkens op jacht gaan naar nieuwe klanten. Als je klanten vindt die van jou kopen waarom jij doet wat je doet met je onderneming en wie jij bent als ondernemer, blijven die klanten bij je. En worden, als het een beetje mee zit, deze klanten jouw ambassadeurs. En die soort klanten krijg je als je consequent gebruik maakt van jouw unieke onderscheidend vermogen.

Organisatie:

Programma

 • 09:00 ontvangst
 • 09:15 deel 1
 • 10:45 koffie pauze
 • 11:00 deel 2
 • 12:30 vervolg
 • 12:45 Q&A
 • 1 3:00 einde

Over onze clinics:

Als ondernemer ben je altijd in ontwikkeling. Er valt veel te leren over het ondernemerschap. Je moet vaak van vele markten thuis zijn. Bij OndernemersHart houden we van interactie en praktische toepassingen. We vinden het belangrijk om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Onze clinics duren een dagdeel, met een goede balans tussen theorie en praktische lessen.

Over Jaap Schuddeboom 

Jaap vindt dat iedereen die een levensvatbaar idee heeft en een eigen bedrijf wil beginnen of is begonnen, dat zo moet doen dat er een passende harmonie ontstaat tussen werk en privé. Dan vind je je geluk in beide onlosmakelijk verbonden onderdelen van je leven.

Jaap helpt al ruim 20 jaar (startende) zzp’ers om het beste uit zichzelf te halen. Zijn achtergrond zit in marketing en verkoop, twee belangrijke aspecten van ondernemerschap. Begonnen als dienstenmarketeer in grote ICT bedrijven heeft hij op een gegeven moment besloten voor zichzelf te beginnen. Zijn coaching en trainingen zijn pragmatisch en zetten je aan om vooral veel zelf te leren doen. Zelfvertrouwen is de basis voor succesvol ondernemerschap

Over OndernemersHart:

OndernemersHart in Amersfoort is een waardenetwerk voor zelfstandige ondernemers die ondernemen vanuit hun hart. Deze bijzondere ondernemers begrijpen de wisselwerking tussen geven en ontvangen. Zij zoeken verbinding en willen elkaar helpen en versterken. Vertrouwen is de basis voor gunning en samenwerking.

Wanneer je actief deel neemt, zul je ervaren wat onze waardenetwerk voor jou kan betekenen. Doe je zelf niets, dan gebeurt er ook niets!

Bij OndernemersHart mag je laten zien wie je bent, wat je doet en vooral wat jou beweegt. OndernemersHart biedt jou, zowel online als offline, een podium waar je kunt werken aan je naamsbekendheid, waar je jouw kennis kunt delen en nieuwe kennis kunt opdoen. Je gaat samenwerkingen aan, je vergroot jouw slagkracht en versnelt de groei van je bedrijf.

 

Aanmelden

Aanmelden & Tickets:

Wanneer je lid bent van OndernemersHart Business Club, ontvang je 3 tickets voor een clinic. Leden die meer clinics willen volgen, betalen slechts 39 euro ex BTW voor hun extra tickets.

Ben je geen lid? Geen probleem hoor! De clinics zijn openbaar. Wel vragen we een bijdrage van 79,00 euro ex BTW per ticket.

Wij hebben er veel zin in!