Ons team

Joyce Hardeman
Joyce Hardeman

Community builder en netwerkbouwer

Joyce heeft een achtergrond in sales en data analyse.  Daardoor komt zij snel tot de essentie en ziet overal kansen. Door verbindingen te leggen binnen haar waardenetwerk worden kansen ook mogelijkheden. Joyce heeft een groot netwerk binnen Amersfoort bij de kleine zelfstandigen, doordat zij locatiemanager is geweest van Seats2meet op de Stadsring, zij op dit moment een aantal business clubs begeleidt en beheerder is van een Facebookgroep Ondernemend Amersfoort met 1700+ leden. Ook is zij verantwoordelijk voor de Open Coffee Amersfoort en Open Borrel Amersfoort en mede-initiatiefnemer van StartersHUB.nl.

Sandra Barth
Sandra Barth

Ketenverbinder, kwartiermaker en netwerkbouwer

Het verbinden van mensen zit in haar hart en nieren. Sandra staat in het netwerk tussen overheden, bedrijven en verbindt de belangen, talenten en dromen van bedrijven, organisaties en mensen aan een gemeenschappelijk doel. Sandra heeft ervaring als manager en consultant bij adviesbureaus, overheid en netwerken. Zij is co-owner van Peer!, de Seats2meet locatie en werkt vanuit haar eigen bedrijf Sandra Barth Organisatieontwikkeling. Zij is in Amersfoort betrokken (geweest) bij G1000, Bewust Eemland, AmersfoortSamen, Impact Midden, Move2social, Match2work, Dutch Hacking Health, WijZijnNieuwland.

Monique van de Kamp-Schut
Monique van de Kamp-Schut

Sociaal bewogen duizendpoot

Monique is als co-owner van Peer! verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie in de locatie. Monique is een gastvrije, enthousiaste, servicegerichte verbinder, met sterk oog voor sociale en persoonlijke vraagstukken. Bij de Belastingdienst vervulde zij een loketfunctie voor collega’s en ondernemers met fiscale vragen en verwees ze hen door naar de juiste persoon. In de wijk Nieuwland zette ze zich in voor de sociale cohesie en verwees bewoners door naar de juiste instanties. Ook heeft zij de website WijZijnNieuwland van Indebuurt033 op de kaart gezet.

Ondernemershart In Amersfoort is ontstaan in cocreatie met een team van zelfstandige ondernemers. Onze dank gaat uit naar:

Marjolein van DamLein in Beeld – grafisch ontwerp —– Koen LindersThin Red Line Media Design – web support —– Jolanda SiedersStille Wateren – web support —– Mark HermansBloomTown – marketing adviseur —– Yvette LuikingaBoundless Ambition – business coach —– Peter van der Leij – Allerleij teksten – creatieve teksten —– Tom de WitThe Imangineering Suite – audio en video

Visie

Hoe kan ik meer betekenen in het leven van mijn klanten, mijn collega’s, mijn gezin en de maatschappij?’

We zien een veranderende economie, waarin bedrijven streven naar betekenismaximalisatie in plaats van winstmaximalisatie. Een samenleving waarin geld belangrijk is, maar niet een allesoverheersend doel op zich. Het balans tussen succesvol en geluk staan centraal. Steeds meer beginnen ondernemers niet met een business idee, maar met een maatschappelijk probleem.  

Missie

OndernemersHart in Amersfoort bouwt aan een ecosysteem van ondernemers, waarin het delen van waarde en cocreatie centraal staan. Dit doen we zowel online als offline.

Binnen ons ecosysteem facilliteren we verbinding, samenwerking en het delen van kennis. Hierdoor ontstaat er (extra) ruimte, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent en blij van wordt. Door te ondernemen vanuit je hart, ga je in je kracht staan en is er ruimte voor groei.

Contact

Voor vragen of informatie:

Vul het contactformulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Dit is ons Privacybeleid

KvK: 56603959

OndernemersHart in Amersfoort is een handelsnaam onder Samen met JOS

 

Privacybeleid

1 + 3 =

voor vermelding van jouw kennissessies, blogs, vlogs, ebooks, etc

© OndernemersHart in Amersfoort 2018 - Website gemaakt door Samen met JOS, ondersteund door Lein in Beeld, StilleWateren en Allerleij Teksten.