Voor vragen of informatie:

Vul het contactformulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Dit is ons Privacybeleid

KvK: 56603959

OndernemersHart in Amersfoort is een handelsnaam onder Samen met JOS

 

Privacybeleid

3 + 7 =

Your smile is

your logo, your

personality is

your business card, 

how you leave

others feeling after

an experience

with you becomes

your trademark.

Joyce Hardeman
Joyce Hardeman

Initatiefnemer

De Lange Jan

De Lange Jan is het baken van onze stad. Ben je ergens in Amersfoort dan kun je je altijd orienteren op de toren. Dát wil Ondernemershart In Amersfoort zijn voor de zelfstandige ondernemers uit de regio: als je het even niet weet kun je je altijd bij ons orienteren.

visie

Hoe kan ik meer betekenen in het leven van mijn klanten, mijn collega’s, mijn gezin en de maatschappij?’

We zien een veranderende economie, waarin bedrijven streven naar betekenismaximalisatie in plaats van winstmaximalisatie. Een samenleving waarin geld belangrijk is, maar niet een allesoverheersend doel op zich. Het balans tussen succesvol en geluk staan centraal. Steeds meer beginnen ondernemers niet met een business idee, maar met een maatschappelijk probleem.  

1

Missie

OndernemersHart in Amersfoort bouwt aan een ecosysteem van ondernemers, waarin het delen van waarde en cocreatie centraal staan. Dit doen we zowel online als offline. 

Binnen ons ecosysteem facilliteren we verbinding, samenwerking en het delen van kennis. Hierdoor ontstaat er (extra) ruimte, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent en blij van wordt. Door te ondernemen vanuit je hart, ga je in je kracht staan en is er ruimte voor groei. 

Ons Team

Ondernemershart In Amersfoort is een initiatief van Joyce Hardeman in cocreatie met een team van zelfstandige ondernemers:

 

voor vermelding van jouw kennissessies, blogs, vlogs, ebooks, etc

Onze partners:

logo - samen met JOS
logo lein in beeld
logo - samen met JOS
logo lein in beeld

© OndernemersHart in Amersfoort 2018 - Website gemaakt door Samen met JOS, ondersteund door Lein in Beeld, StilleWateren en Allerleij Teksten.