Schrijf je LinkedIn profiel in 1 dag

Datum/Tijd
Date(s) - 25/09/2019
10:00 - 16:00

Locatie
Grandcafé Eemland

Categorieën


TICKETS

PROFIEL OPTIMALISEREN
Mijn uitgangspunt is diepgang. LinkedIn is juist zo sterk omdat we dat hysterische gedoe van Facebook en Insta weglaten. Het draait niet om al die volgers en likes. Het gaat om kwaliteit. Om te beginnen met je profiel. Voldoe jij zelf eigenlijk wel aan de normen waarop jij een zakelijke relatie zou beoordelen? Stap 1 om aan te pakken!

LinkedIn is het enige online zakelijke netwerk in Nederland. 85% van de Nederlandse beroepsbevolking heeft een LinkedIn profiel. Zet jij je al neer als de expert in je vakgebied? Met je LinkedIn profiel geef je een eerste indruk. Hoe is jouw eerste indruk? Laat jij zien waar jij goed in bent, waar je passie ligt? Ben jij goed vindbaar voor je opdrachtgevers?

In deze training neem ik je mee door alle onderdelen van je profiel. Heb je alle beschikbare onderdelen geactiveerd, waar moet je foto aan voldoen, heb je een indrukwekkende kopregel die de lezer triggert om contact met je op te nemen. Daarover gesproken: ben je wel bereikbaar? Hoe schrijf je goede info waarin de lezer jou en jouw kwaliteiten beter leert kennen. Ook kijken we naar de vindbaarheid van jouw profiel en de belangrijkste (privacy-)instellingen.

Je gaat met een 100% deskundig en goed vindbaar profiel naar huis waarmee je een goede eerste indruk geeft en vindbaar bent voor opdrachtgevers. Hoe mooi is het wanneer opdrachtgevers contact met jou opnemen?

Na deze training ben je klaar voor stap 2 van mijn aanbod: LinkedIn gebruiken om klanten en leads te genereren (social selling).

WIL JIJ DIT OOK?

MEER AANDACHT
Een goed profiel geeft direct expertstatus. LinkedIn zal je belonen door jouw profiel vaker te laten zien. En het fijne is: je kunt het zelf sturen, pure zoekmachineoptimalisatie. Mits jij al die velden ook goed hebt ingevuld…

MEER INDRUK
Een goed profiel voelt voor de tegenpartij als een warme douche. Jij hebt je huiswerk gedaan, dat motiveert om een nader gesprek! Hoe meer aandacht jij hebt gestoken in een profiel, des te serieuzer kom je over. Professioneel, zakelijk.

MEER INTERACTIE
Een goed profiel wijst op activiteit. Je hebt geen leegstaand pand maar een bruisend centrum van commercie. Hier willen mensen wel vragen stellen, offertes opvragen en koffie komen drinken.

DIT ZEGGEN ANDEREN:
Beste Judith, overtuigen van het nut van LinkedIn was voor onze groep niet meer nodig. Jij nam ons mee door de vele mogelijkheden die voor ons nog onbekend waren. Nuttig en praktisch! Een leerzame middag waarin we een en ander meteen tot uitvoering konden brengen. Absoluut een aanrader! Merci!

‘GAS EN GAAN’
Mijn aanpak is praktisch. En jij hebt ook andere dingen te doen. Waarvoor je de tijd krijgt, trouwens, de lunchpauze is extra lang voor de broodnodige telefoontjes. De rest van de dag: actie! Laptop open en gaan. Aanpassen, ontdekken, blij worden! Wees niet bevreesd: ik werk al jaren zonder Power Point. Zou ook niet werken; morgen kunnen de knoppen bij LinkedIn er weer anders uitzien. Maar de basis blijft gelijk. Het goud ligt er. Ga gewoon mee delven. Een optimaal ingevuld profiel is de basis die zelfs zonder vervolgacties voor een flinke boost kan geven aan je business.

WAAROM BIJ MIJ?
Ik heb LinkedIn altijd handig gevonden. Ben er dus ook direct na mijn afstuderen – lang, lang geleden – mee begonnen. Ik ben meegegroeid, zou je kunnen zeggen. Maar bovenal ben ik praktisch en wil ik resultaat. Geen urenlang geswipe maar goede relaties opbouwen op basis van twee keer per dag een half uur LinkedIn.

Ik zie LinkedIn als een database waarin je niet met de massa werkt, maar meteen doorpakt naar persoonlijk contact. Netwerken zonder angst voor koude acquisitie, vandaar dat ik vooral werk met salesprofessionals en serieuze ondernemers. Wie wil verdienen, moet wat. En dan is LinkedIn een mooie kruiwagen.

“In 3 stappen maak je van LinkedIn een salesplatform waarmee je deuren opent die je anders voorbij zou zijn gelopen. Je profiel is stap 1. Ik zeg: actie!”

VOOR SLECHTS €197,- (EX BTW) DE HELE DAG:

TOPLOCATIE: Waalwijk, Emmeloord of Eemnes

KLEINE GROEP: maximaal 10 deelnemers

GOEDE LUNCH: inbegrepen

OF BEN JE EIGENLIJK OP ZOEK NAAR IETS ANDERS ?
Heb je al een compleet profiel maar weet je niet hoe je je netwerk kunt opbouwen. Boek dan de training Netwerken en Social Selling. Of heb je ook al een groot netwerk en loop je vast met een consistente stroom en goede acties? Boek dan de training Content & Sales.

EVEN OVERLEGGEN?
Dat kan altijd! Als ik train, geef ik 1:1 coaching en ondersteun ik ondernemers met de uitvoerende kant van LinkedIn. Op die dagen kun je me prima telefonisch bereiken. Of stuur even een mailtje, dan bel ik je terug. Ik weet dat ik véél trainingen aanbied, dus ik maak graag tijd om even te kijken wat het beste bij jouw bedrijf past. Neem hier contact met mij op.

NOG EENTJE DAN? DIT ZEGGEN ANDEREN:
Erg leuke training! Interessant om erachter te komen op welke manieren je een profiel, waar je toch redelijk tevreden mee was, nog verder kunt opwaarderen. Ook leuke inzichten verkregen in mogelijkheden binnen LinkedIn die ik nog niet kende.

Vergeet niet je plaats te reserveren! VOL = VOL