Wanneer:
3 oktober 2019 @ 14:00 – 16:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-10-03T14:00:00+02:00
2019-10-03T16:00:00+02:00
Waar:
Eetcafé LUIK Vathorst
Darthuizerberg 71
Amersfoort
Kosten:
10
Contact:
Joyce Hardeman
06-23704664
Jouw idee en emotie omzetten in goede, krachtige teksten, die doen wat ze moeten en meer.

Over dit evenement

Alles zeggen over je product of bedrijf in weinig woorden of in zelfs maar één zin is een vak apart, kunst bijna. Of het nu om een slogan, (SEO) webteksten, nieuwsbrieven, columns of profielteksten gaat, het is van essentieel belang dat jouw tekst goed geschreven is. Peter van der Leij (van Allerleij) helpt je om jouw idee en emotie om te zetten in goede, krachtige teksten, die doen wat ze moeten en meer.

Speel het BeeHive Spel en je gaat gegarandeerd met een stapel kaartjes naar huis, met tips en leads waarmee je verder kunt.

Het BeeHive Spel
Dat is een werkvorm waarmee je op ludieke manier jouw netwerk (sterk) kunt uitbreiden en antwoorden kunt krijgen op jouw hulpvraag .

Doelstelling
– In contact komen met het netwerk van deelnemers
– Oplossingen ontvangen voor jouw hulpvraag
– Gegarandeerd ga je met een stapel kaartjes naar huis, met tips en leads waarmee je verder kunt.
– Het mooie is dat je op deze manier met andere ondernemers aan de slag gaat die je nog niet kende,

Hoe werkt het?
De deelnemers vormen groepjes (van 4 personen). We spelen 4 rondes.
– Elke groep vormt een bijenkorf.
– Iedere ronde kent een nieuwe koningin, dus alle groepsleden komen aan de beurt om koningin te zijn. De andere groepsleden zijn haar werkbijen.
– Per ronde legt de koningin haar vraag of probleem kort uit aan de werkbijen en vertelt waar ze naar op zoek is. Daarna gaat een van de werkbijen met deze vraag bij alle andere bijenkorven langs en verzamelt zoveel mogelijk oplossingen.
– Bijen werken bedrijvig en snel. Per ronde is er maar enkele minuten tijd voor de werkbijen om naar oplossingen te zoeken. Het tempo is dan ook hoog!

TIP 1:
Bedenk van tevoren jouw hulpvraag. Waar heb je behoefte aan om je bedrijf te laten groeien? Wat zoek je al heel lang? Formuleer jouw hulpvraag zo concreet mogelijk. Hoe duidelijker jouw hulpvraag, hoe groter de kans op antwoorden waar je iets aan hebt.
Een paar voorbeelden zijn:
-“ik zoek een goede tekstschrijver”
– “Ik zoek financiering voor een investering van xxx euro, anders dan via een bank”
– “ik wil graag in contact komen met de manager/directeur van , dhr/mevr ”

Het mag ook iets persoonlijks zijn:
– “Ik zoek een tuinman”
– “Ik zoek een oppas voor mijn dochter”

TIP 2:
Ieder mens heeft tussen de 250 en 1.000 contacten. Via het Beehive Spel gaan we dit grote netwerk aanspreken. Bedenk daarom niet alleen “Hoe kan ik jou helpen met ?”, maar bedenk vooral ook “Wie ken ik, die jou kan helpen met ?”

TIP 3:
Neem een flinke stapel (>25) visitekaartjes van jezelf mee. Wanneer een werkbij langskomt met de hulpvraag van zijn koningin, geef je jouw visitekaartje aan deze werkbij, op het moment dat je iets kunt betekenen.

Jouw bijdrage:
– Deelname is gratis voor leden van OndernemersHart; niet-leden betalen € 10,00
– Alle consumpties zijn voor eigen rekening
– Het is niet toegestaan om eigen consumpties/drinken mee te nemen naar Luik Vathorst.

OndernemersHart: verbinden en kennis delen, oftewel samen je onderneming gezonder maken.

OndernemersHart is hét platform voor zelfstandige ondernemers in Amersfoort. Door verbindingen te leggen, samen te werken en kennis te delen ontstaat er (extra) ruimte voor groei. Hier verhoog je je zichtbaarheid en dus ook jouw slagkracht. Door samen te ondernemen en de gedeelde kennis te gebruiken kun jij je focussen op waar je goed in bent en blij van wordt.

Interessant?!

Als zelfstandige ondernemer wil je jouw onderneming zo flexibel mogelijk inrichten. Daarom bieden we 3 abonnementen. Kijk wat het beste bij jou en jouw onderneming past. Je kunt je al aansluiten voor 5 euro ex BTW per maand.