Je kunt op de website van OndernemersHart in Amersfoort activiteiten in de agenda plaatsen. Dit doe je vanaf jouw profielpagina (ga naar ‘Onze leden’ en klik op jouw naam). Onderaan de pagina vind je een formulier waarmee je activiteiten, zoals een workshop, training of event, kunt plaatsen. 

  • Voeg tags toe: dit zijn onderwerpen die de inhoud van jouw bericht  weergeven. Met deze tags kunnen bezoekers makkelijker zoeken naar bepaalde onderwerpen, maar ook naar alle berichten die jij geschreven hebt. Voeg dus ook altijd jouw naam toe als tag. Je kunt zien welke tags veel gebruikt worden wanneer je een bericht aanklikt; aan de rechterkant zie je dan een zogenaamde ‘tagwolk’.
  • Voeg een link-button toe. Copieer onderstaande code en zet die bovenaan jouw beschrijvende tekst. Pas de url-link aan.
  • —  TICKETS  —
  • Je kunt aan je bericht een afbeelding toevoegen. De afbeelding mag niet breder of hoger zijn dan 1500px! Je kunt op 2 manieren een afbeelding toevoegen:
  1. door de knop ‘Media toevoegen’ bovenaan het formulier,
  2. of door onder het formulier een bestand te selecteren via de knop ‘Bestand kiezen’. Deze afbeelding wordt automatisch als ‘uitgelichte afbeelding‘ ingesteld en is deze zichtbaar in de Bibliotheek